tiistai 11. helmikuuta 2020

Nostossa Hortensia

Keittiö esillepano - kattaus neljälle

Työkaveri oli illalla laittanut tehtävälistalle keittiöosastolla olevan "ruokapöytä"esillepanon päivittämisen. Pöydällä oli ollut nostossa Pioni tummanharmaalla pohjalla. Lisänä Kivi-keramiikkaa ja lasitavaraa. 


Tummaa Pionia ja vaaleanpunaista 


 Nostovaihtoehtoja oli vaaleampi Pioni tai vaaleanpuna-vihreä Hortensia. Halusin ehdottomasti Hortensian. Se tuki viereistä ystävänpäivä esillepanoa, jossa oli paljonkin vaaleanpunaista ja juuri kyseistä Hortesia kuosia. 


Iki ihana Hortensia

Kattaus tehdään yleensä kahdelle näissä tämäntyyppisissä esillepanoissa. Halusin kuitenkin tehdä neljälle ja ajatukset kohtasivat myymäläpäällikön kanssa.  Nostoon otettiin myös helmikuun ystäväklubitarjouksessa oleva Kallio-keramiikka ja Linda-lasit.


Kattaus neljälle
Linda laseja on useassa eri sävyssä. Hortensian kaveriksi pääsi vaaleanvihreä Linda. Mukana Kallio-keramiikkaa valkoisena. Kallio on itse perustaja Anu Pentikin suunnittelema.


Hortensia on upea ja keväinen kuosi

Valkoinen Kallio näyttää upealta kun sen yhdistää värikkääseen Hortensiaan ja vaaleanvihreään Lindaan. Asiakkaatkin kehuivat tätä yhdistelmää.Tarjolla hortensiaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti