maanantai 13. tammikuuta 2020

Kevään uutuuksia

Kevään uutuuksia ja ensimmäisiä päiviä Pentikillä

Sairastelustani huolimatta olen päässyt viettämään muutomia päiviä Pentikillä. Alessa apuna hinnoittelin ale-tuotteita. Kuitenkin olen päässyt jo tekemään ensimmäisen esillepanoni. 

Näkymä ovelta. Esimieheni toivoi tähän jotain uutta ja raikasta.

Tarkoituksena oli tiiviistää muutomat aletuotteet muiden aletuotteiden joukkoon. Aloin kierrellä myymälää ja tutkia, mitä tähän laittaisi. Vaaleanpunainen on aina kevään suosikki, joten sitä ainakin!Valmis esillepano. Simppeliä ja kaunista.

Siirsin kaapin tv:n alle ja vaihdoin toisen maton alle eripäin. Tyynynpäälliset ovat Pentikin uutta kuosia Sorbetti. Lisänä Pentikin klassikko keramiikkaa eli Kallio, upea Pioni-kynttilä sekä yksi omista suosikeistani Hortensia-koristekukka.

Korit pitävät edelleen pintansa sisustuksessa. Sisällytin Aura rottinkikoria tähän esillepanoon kahdessa eri koossa. Lisäksi tähän esillepanoon sopi myös Como-torkkupeitto harmaana ja vaaleanpunaisena. 

Pentikin pääkuosi alkukeväälle on Anemone. Pentikin sanoin: "Akvarellimaisessa kuvioissa anemonet polveilevat harmonisessa sommitelmassa ja kokonaisuus on kuin suoraan maalauslehtiön sivuilta.". Sarjassa on kolmea väritystä ja kuosin on suunnitellut Liina Harju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti